Damen Workforce România

Viitorul tău începe aici!

11,000 de angajați distribuiți în 35 de șantiere navale de pe 5 continente

Despre Damen Workforce România (DWR)

DWR este o companie românească al cărei principal scop este de a furniza o gamă largă de servicii în domeniul construcţiilor navale, servicii asigurate prin intermediul personalului angajat. DWR are în prezent un număr de aproximativ 300 de angajaţi, din care aproximativ 200 personal direct productiv.

Compania îşi propune ca obiectiv principal creşterea controlată a acestui efectiv astfel încât să poată acoperi cerinţele specifice, atât ale şantierelor din România (Mangalia şi-Galaţi), dar şi ale altor entităţi din grupul Damen.

O altă acţiune aflată în atenţia conducerii DWR o constituie calificarea profesională constantă. Oferim tinerilor aflaţi la început de drum nu doar posibilitatea de a învăţa o nouă meserie, ci şi de a se perfecţiona profesional, putând astfel să îşi decidă propriul viitor.

Recrutăm

Fă pasul următor în cariera ta. Aplică acum!

Furnizor de forță de muncă la nivel național și internațional

Coordonăm forța de muncă necesară atât pentru proiecte din grupul Damen cât și pentru proiecte externe în diverse țări ale lumii.

Beneficii

 • Pachet salarial peste medie

  Venituri lunare de până la 9,700 lei brut(salariu de bază, prime, beneficii).

 • Prime anuale

  De Crăciun, Paște, primă de loialitate.

 • Ajutor financiar pentru cazuri medicale / sociale

  Venituri de până la 5 salarii de încadrare brute (după caz).

 • Transport gratuit la locul de muncă

  Abonament mijloace de transport în comun, decontare combustibil (după caz).

Avantaje

 • Participare la cursuri

  Organizăm cursuri de calificare în meseriile specifice construcţiilor navale: sudor, lăcătuş constructor naval, tubulator naval, lăcătuş montator agregate(mecanic).

 • Zile de concediu

  În funcție de vechimea în muncă, între 21 şi 30 de zile de concediu de odihnă anual. Sărbători legale şi zile naţionale – conform prevederilor legale.

 • Dezvoltare profesională

  Îmbunătățindu-și abilitățile și cunoștințele, angajații pot obține mai multe oportunități de avansare în carieră prin acces la cursuri de (policalificare, perfecționare, certificare, autorizare, în funcţie de necesităţi).

 • Proiecte de mobilitate

  Oportunități naționale și internaționale unde angajații pot primi un câștig suplimentar substanțial.

Hai în echipa noastră!

Îți oferim beneficii competitive, un mediu de lucru favorabil și oportunități de avansare, fiind oportunitatea perfectă pentru cei care doresc să înceapă o carieriă în industria navală.

Galați, Str. Alexandru Moruzzi Nr. 132
Mangalia, Str. Portului Nr. 1

Sună-ne +0799 221 133

sau trimite cv-ul tău